18 Mart 2009 Çarşamba

Konuyu gündeme getirmek

Artık ona konuyu açmanın zamanı gelmiştir. Oyuna katılabilmesi için oyunu ve kuralları öğrenmesi gerekir. Unutmayın, sizi başka bir erkekle görmek fikri kocanızı heyecanlandırıyor. İstemese bile bilinç altında bir yerde aldatılmak istiyor. Sadece buzu kırmak.

Örneğin: Kocanız hiç üçlü seks, eş değiştirme veya evlilik dışı ilişkilerle ilgili bir şey dedi, önerdi veya ima etti mi? Eğer yaptıysa burası başlamak için iyi bir yer olabilir. İlk olarak eşinizi hem heyecanlandıracak hem de konuşmanıza ilgi gösterecek şekilde davranmanız, mesela elinizle ona mastürbasyon yapın. Boşalmaya yaklaştığı zaman “Hey tatlım, bir keresinde üçlü seks önermiştin. Hala aynı şekil de hissediyormusun?” diye sorun.

Tepkisini inceleyin. Gözleri parlayabilir veya kalbi daha hızlı atmaya başlayabilir; heyecanlanabilir. Tabii ki heyecanını gizlemeye çalışacaktır.

“Gerçekten düşündün mü?” diye soracaktır.

Ve sizde “Aslında bunu düşünüyordum. Bazı değişiklikler yapmak eğlenceli olabilir” diyebilirsiniz.
Eğer eşinizin sık sık mastürbasyon yaptığından şüpheleniyorsanız onu yakalamaya çalışın. Sonra da ona cehennemi yaşatın. "Tatlım, ben bunu daha önce de yaşadım! Bu seni mastürbasyon yaparken son yakalayışım. Bu saygısızlk ve iğrenç. Burada bazı şeyler değişecek!"

Bunlar cuckold konusunu kocanıza nasıl açabileceğinze dair bazı örnekler. Sürenin veya yöntemlerin değişebileceğini unutmayın. Ayrıca aldatma veya sizin evlilik dışı seks talebinizin konusunun bu noktaya kadar hiç geçmediğine dikkat edin. Tek vermeniz gereken mesaj “Bazı şeyler değişecek”. Kocasını aldatıp bunu eşlerine kabul ettiren kadınların deneyimlerini okuyun ve size en çok uyan yöntemi uygulayın.