18 Mart 2009 Çarşamba

Şartlar

Bundan sonra işleri daha ileri aşamaya taşıyabilirsiniz. Bunu yapmanın en iyi yolu ise Şartlar/Koşullar koymaktır. Şartlardan biri “karşılıklılık” tır. Örneğin, “Tamam kaltak, bu akşam sana karşı iyi olacağım ve beni becermene izin vereceğim. Ama sonra içime boşalttıklarını amımdan yemek zorundasın” veya “Tamam Ablacım (duruma göre kız, karı kılıklı, kılıbık vs.). Bu akşam boşalmana izin vereceğim ama eline boşalır ve yalamayı kabul edersen”. Şartlar koyarak onun size boyun eğme limitini gönüllü olarak arttırabilirsiniz. Bu gerçekte, ona verdiğiniz anlık zevke karşılık yüksek bir bedeldir.


Once you've gotten your hubby to do a degrading act for the first time with a condition, the subsequent times become much easier.Bir şart koşarak kocanıza bir kere aşağılayıcı bir şey yaptırdığınızda bir sonraki seferi çok daha kolay olacaktır. Mesela kocanızın içinize girmesine izin vereli 1 ay oldu. Sonra bir gece, sizin de onu becermenize karşılık olarak, içinize girmesine izin vermeyi önerdiniz. Yumuşak ve sıcak kukunuzu o kadar umutsuzca arzuluyordu ki, kabul etti. Şimdi artık en büyük bariyeri ve onun direncini kırmış oldunuz. O kadar ki bir kere buna izin verdikten sonra, ikinci seferinde aynı şey için eşinizi ikna etmek daha kolay olacaktır.

Bazı aşağılayıcı şeyleri ilk defa yaptıracaksanız, şartlar ile seks oyunlarını/fantazileri birlikte kullanmanız daha iyi, daha çabuk ve kesin sonuçlar almanıza sağlayacaktır. Bazı şeylerin seksüel fantaziler eşliğinde veya fantezi olarak sunulması kabul edilmesini kolaylaştıracaktır.
Örneğin sevişirken ayağınızı yalayan biri, arada bunu istediğiniz zaman tereddüt etmeden bu isteğinize boyun eğecektir. Üstelik seks sırasında cinsel bir eylem olan ayak yalama eylemi, normal koşullarda boyun eğmeyi simgeleyen ve aşağılayıcı bir eylem olmasına rağmen!
Muhtemelen bir daha onunla pazarlık etmeniz gerekmeyecek ve onu istediğinizi yapmaya zorlayabileceksiniz.

Cuckold hayat tarzının her önemli aşamasında “Şartları” kullanmanız tavsiye edilir. Örneğin ilişkinize bir başka erkeği dahil etmek. Bu eşiniz için büyük bir adımdır ve ödüllerle veya fantazilerle kandırılması gerekir. Ancak şartları sonsuza kadar kullanmayın. Şartlar sadece başlangıç aşamalarında kocanızı evcilleştirmek için kullanılacak bir araçtır. Bir süre sonra o kadar güç kazanacaksınız ki, ilişkinin kontrolü tamamen size geçecek ve onlara hiç ihtiyacınız kalmayacaktır. Ona istediğiniz her şeyi yaptırabileceksiniz. Bir kere bu noktaya şart koşmayı kullanarak ulaştıktan sonra buna devam etmeniz sizi zayıf gösterecektir.