18 Mart 2009 Çarşamba

Öncelikle kendinizi eğitin!

Cuckolding/Aldatma olayını bir uzmanlık gibi düşünün. Başka erkeklerle de yatmak ve bu
durumu eşine kabul ettirmek isteyen kadın bazı yeteneklerini kullanmada uzmanlaşmış olmalıdır. Bu iş tıpkı bir meslek gibidir - o okula gitmek, okumak ve pratik yapmak lazımdır. Yani kocasınızı eğitmeden önce kendinizi eğitmeniz gerekir. İnanılmaz bir yolculuğa çıkmak üzeresiniz; hazrılıklı olmak istiyorsunuz değil mi?

Cuckolding dünya normal dünyadan farklıdır. Günlük yaşama uyarlanmış; farkında ve uygulamanız gereken çeşitli kuralları vardır. Bu yeni kültüre kendinizi adapte etmeniz gerekir. Cuckold bir ilişkiye kendinizi hazırlamak için bu konuda yazılmış erotik hikayeler okumaya başlamak iyi olacaktır. Birçok kadın önceden kocalarını aldatmış, bu durumu onlara kabullendirmiş ve de deneyimlerini yazıya geçirmişlerdir. Yine kadın otoritesine boyun eğmiş veya eboyun eğmek isteyen bir çok erkek deneyimlerini ve kendilerini tahrik eden zayıf noktalarını yazılarıyla paylaşmaktadır. Onlardan bilgi edinin.
Cuckolding konusunda okumak bazı şeyleri önceden bilmenize ve bazı hataları yapmamanıza yardımcı olacak ve daha çabuk sonuç almanızı sağlayacaktır. Hikayeleri ötesinde, Fem Dom kitap kitaplar da okuyabilir veya bu tarz videolar izleyebilirsiniz.

Sizin kendinizi de cinsel açıdan bağımsız olmak için eğitmeniz gerekir. Eğer eşinizi kontrol etmek istiyorsanız, onun penisini kontrol etmelisiniz. İleride kocanızın sizin vücudunuzdan zevk almasını reddetmeniz gerekecektir.
Zaten eşinizi aldatmayı düşünüyorsanız, seks hayatınız ya kötüdür ya da artık size zevk vermeyecek kadar rutinleşmiştir ve eşiniz size artık yetmiyor veya cinsel açıdan artık sizi tatmin edemmiyordur. Hatta belki de umursamıyordur. Eşinizle seks yapmayı kesin veya azaltın. Cinsel ihtiyaçlarınızı gidermek için sık sık mastürbasyon yapın, seks oyuncakları alın. Bunları kullanmayı öğrendikten sonra eşiniz üzerinde de deneyebilirsiniz.

Kocanızla yatmayı şartlara bağlayın ve seksi onu eğitmek için kullanın. Bu konuya daha sonra tekrar döneceğiz.

Kendinizi eğitmenin bir yolu da giyiminizi ve görünümünüzü değiştirmektir. Ateşli ve seksi bir kadın olmayı hedefleyin. Seksi bir kadın bunu hareketlerinden giyinişine kadar her şeyine yansıtır. Seksi bir kadın mümkün olduğunca dar ve vücuduna oturan kıyafetler giyer. Daima bakımlıdır; her zaman kısa etekler ve topuklu ayakkabılar giyer, parfüm kullanır. Saçına ve makyajına dikkat eder; her gün bakımlıdır. Bazen gezmeye veya markete giderken iç çamaşırı giymez. Formunu korumak için sık sık spor yapar. Akşamları seksi iç çamaşırları giyer.

Bu gibi bir şey yapmaya başlayarak sadece kocanıza sinyal göndermiş olmayacaksınız, aynı zamanda kendinize de sinyal göndermiş olacaksınız. Çünkü seksi bir kadın gibi giyinirseniz, seksi bir kadın gibi düşünür ve seksi bir kadın gibi davranırsınız. Sonunda da, gerçekten kendine güvenen, erkeklerin ve kadınların hayran olduğu, ateşli ve seksi bir kadın olursunuz.

Seksi bir kadın olamanın sayısız avantajları vardır. Belli etmese de kocanız sizi daha fazla arzulayacak, başka erkekler ise iltifat edecek veya ilgi gösterecektir (bu ise kendinize güveninizi) ve cinsel enerjinizi arttıracaktır. Kendinizi daha iyi ve özel hissedeceksiniz. İstenmediğiniz artık yaşlandığınız veya işinizin bittiği duygusandan kurtulacak ve hayata daha olumlu ve enerji dolu olarak bakacaksınız.

Ayrıca kendinizi flört etme konusunda da rahat bırakın ve ilginin tadını çıkarın. Muhtemelen, en son flört edeli epey zaman geçtiği için biraz pratiğe ihtiyaç duyacaksınız. Erkeklerin gözlerine bakın ve gülümseyin. Ofiste yere bir şey mi düşürdünüz, almak için dizlerinizi kırmadan eğilin. Akşamları ise eğlenmeyi seven kız arkadaşlarınızla takılın, dışarıya çıkın veya birlikte parti verin. Her gün (en azından 2-3 günde bir) en azından bir erkekle flört etmeyi hedefiniz yapın.
Erkeklerin sizinle ilgilendiğini bilmek ve güzel olduğunuzu hissetmek, hem güzel ve güven verici bir duygudur; ancak bunun gerektiğinde kocanıza da karşı kullanabileceğiniz bir kaldıraç olduğunu unutmayın.