18 Mart 2009 Çarşamba

Giriş

Kocanıza aldatılmayı ve istediğiniz kişiyle yatmanızı kabul ettirmek, kendiniz için yaptğınız en iyi ve ödüllendirici şey olabilir. Eğer kocanızı aldatmayı, başarıyla ve uygun şekilde yaparsanız, cuckold koca tamamen uysal olacaktır. Cinsel açıdan bütün arzularınızı tatmin edecek, bütün rutin ev işlerini yapacak, kiminle isterseniz yatmanıza izin verecek, sizin bütün alay veya tartaklamalarınıza boyun eğecek ve elbette sizi karşılıksız sevecektir.
Ama şunu unutmayın, bu yapacağınız en büyük meydan okuma ve kalkıştığınız en zor iş olacaktır. Bu süreç, karmaşık, enerji tüketen, uzun ve hiçbir başarının garanti olmadığı bir süreçtir. Başarılı oluncaya kadar geçecek süre içerisinde evliliğiniz üzerindeki baskı ve stres inanılmaz boyutlarda olacaktır. Bu süreç haftalar hatta aylar sürebilir; ancak sonunda buna değeceğinden emin olabilirsiniz.

Umarım bu kadın hakimiyeti ve özgürlüğüne giden yolda sizlere ışık tutabilir. Bunu okuduğunuzda eşiniz aldatıp ona bu durumu kabullendirmenizin sandığınız kadar zor olmadığını ve başarının gerçekte sandığınızdan da yakında olduğunu göreceksiniz.

Bir kadının kocasını aldatmamasının sebebi, kadının eşinin bunu kabulleneceğine inanmamasıdır. Bu bir efsandir ve derhal bir kenara atılması gekeren, son derece yanlış bir düşüncedir. Bir çok cuckold sıradan kocalardır ve olay bu şekilde başlar. Bu eşler son derece erkeksi de olabilirler; ancak endişelenmyin, aldatılmak eşinizdeki itaatkar tarafı ortaya çıkaracaktır. Her ne kadar erkeksi veya güçlü olsa da her erkeğin kalbinde kadınlara hayran, kadınların gücüne tapan ve boyun eğmeye hazır sevecen ve itaatkar bir yön vardır. Sizin tek yapmanız gereken, bazı psikolojik numaraları ve seksi de kullanarak bu yönü ortaya çıkarmaktır.