18 Mart 2009 Çarşamba

Seksin tanımı değiştirmek

Bu ders özellikle önemlidir. Artık eşinize oral seks yapmak yok. Oral seks ona verdiğiniz zevkin bir simgesidir. Hatta onunla cinsel ilişkiye girmeyi de kesin. İlişki her iki tarafın da zevklerini eşitler; bu ise ona vermek istediğiniz bir mesaj değildir. Eğer seks yapmak için ısrar ederse, sizi en sevdiğiniz dildonuz ile becermesine izin verin. Dildonun onun penisinden daha büyük olduğundan ve içinizde “gerçek bir penis” hissetmekten ne kadar zevk aldığınızı mutlaka ima edin (veya açıkça belirtin). Eğer onunla mutlaka seks yapmak zorunda kalırsanız uzun seks vaad eden ve duyarlılığı azaltan prezervatiflerden ikisini üst üste geçirtmek iyi bir fikir olabilir. Böylece penisinin hem ince olduğunu ona hissettirmiş ve erkekliğine olan güvenini sarmış hem de seksten tam doyum almasını engellemiş olursunuz.

Unutmayın, eşiniz erkekliğinden ve cinsel yeterliliğinden şüphe ettikçe sizi daha başka yollardan tatmin etmeye çalışacaktır. Üstelik size karşı daha da itaatkar olacaktır.
Ancak cinsel yetersizliğini vurgularken dikkatli olun. Kırıcı veya aşağılayıcı olmayın, ama sonuçta mutlaka aşağılanmış veya eksik hissetmesini sağlayın. Ona gerçek veya yeterli bir erkek olmadığını bir kere kabul ettirdikten sonra erkekliğinin açıkça aşağılayabilirsiniz, ama açıkça aşağılama olayı cuckolding/açıkça aldatmadan bir önceki aşamadır. Bunu aceleye getirmeyin. Önce erkekliğine olan güvenini kaybetmesini sağlayın.

Eşiniz için seks demek, size oral seks yapmak olmalı. Seks konusunda ona yapacağınız en iyi şey onu sizin zevk aracınız haline getirmektir. Onu tatmin etmek zorunda olmadan sadece size vereceği zevkin keyfine varın. Onun yüzüne oturup sizi yemesini isteyebilir veya sırt üstü yatarak onun size vereceği zevkin keyfini çıkarabilirsiniz. Her iki durumda da kısa süre sonra “Hadi sevişelim” dediğinizde neyi kastettiğinizi öğrenecektir. Onun yapacağı tek şey ise mastürbasyon olmalıdır. Seksten tek umabileceği, iyi bir iş yaptığında bacağınıza sürtünmesine izin vermek veya ayaklarınızla penisine masaj yapmanız olmalıdır.