18 Mart 2009 Çarşamba

Önce sizin zevkiniz

Otoriter davranmaya ve huysuz olmaya laıştıktan sonra yeni dersinize geçebilirsiniz. Onu kendi zevkini sizin zevkinize feda etmesi için eğitin. Onun tek mutluluğu ve amacı Hanımını/Sahibesini mutlu etmek ve sizin zevkiniz olmalı. Bunu anlamasını sağlayın. Zamanla tek amacı size sevk vermek ve mutlu etmek olacak; buna alışacak ve üstelik de bundan zevk almayı öğrenecektir.
Örneğin Tv’de bir şey mi seyretmek istiyor ya da gezmeye mi gidecek, hayır-kalmak ve temizlik yapmak zorunda. Arkadaşlarıyla mı buluşacak? Hayır, kalıp çamaşır yıkamak zorunda.

Bunlar onu küçük veya aciz duruma düşürmekle kalmayacak, size de daha fazla boş zaman verecektir. Bu avantajı kullanın ve tadını çıkarın! Masaja, kuaföre gidin, arkadaşlarınızla gezin, rahatlayın ve eğlenin. Gece arkadaşlarınızla dışarı çıkın, başka erkeklerle çıkın, flört edin. Artık ev işleri vs. için de endişelenmenize gerek yok; zira kocanız bütün işleri yapıyor olacak. Bunlar seksi bir kadın olmanın zamanı - bunun bütün avantajlarını kullanın ve kadınlığınızı yaşayın.
Sakın suçluluk duymayın. Bunların erkeklerin zaten kadınları zorladığı şeyler olduğunu unutmayın.

Eğer ona iyi davranmanız gerektiğini düşünerek ona bunları yapmazsanız bu sizin kaybınız olacaktır. Kocanızın zayıflığından/güçsüzlüğünden oluşacak olan boşluğu dolduracak olan sizsiniz. Eğer sadece akadaşlarıyla buluşmasına engel olursanız, ona yarım bir mesaj vermiş olursunuz. O evde kalıp ev işlerini yaparken siz gezmeye gidin ve onun şunu bilmesini sağlayın: “Ben, karın, senin zevkini umursamıyorum, çünkü benimki daha önemli. Harcadığınız çabaların boşa gitmesini istemiyorsanız, boşlukları doldurduğunuza emin olun.