18 Mart 2009 Çarşamba

Huysuzluk yapmak/Sert ve otoriter olmak

Ona evde bazı şeylerin değişeceğini bildirdikten sonra yyavaş yavaş harekete geçin. Unutmayın, o size kontrolü kendiliğinden vermeyecektir. Sizin kontrolü ondan almanız gerekir. Temel olarak ona karşı sert veya acımasız olmayı öğrenmelisiniz. Ancak kibar biri olarak yetiştirildiyseniz, bunu yapmak sizin için başlangıçta zor olabilir. Kaba, sert ve otoriter biri olmak Cuckold ilişkinin temeli ve altın kuralıdır ve bunu bir kere alıştığınızda bu sizin için son derece doğal bir şey olur.
Start by taking aspects of his life away from him. Ondan uzak hayatının yönlerini, özelliklerini alarak başlayın.

İlk yapabileceğiniz şeylerden biri onun kimliğini almaktır. Örneğin, eşinizin adını kadınsılaştırabilirsiniz. Çağlar Çağla, Emin Emine, Özgür Özge olabilir.
Veya adına küçümseme ekleyebilirsiniz; Sedat Sedatçığım, Murat Muratçığım, olabilir.

Sizin ana amacınız onu kadınsılık veya zayıflık ile özdeşleştirmektir. Aslında bu konuda onunla konuşun. Ona bundan sonra yeni isimle ve/veya daha farklı bir şekilde hitap edeceğinizi belirtin. Ancak ilk başta aşıtıya kaçmayın ve hafiftn başlayın. Emin’i Emine’ye birden çevirmektense bir süre “ Eminciğim vs”. gibi alıştırmak ve yeni rolünü yavaş yavaş benimsetmek daha iyi bir yöntem olabilir.

Ayrıca onun sizi artık adınızla çağırmasına izin vermeyin. Sadece eşitler bitbirlerini birbirlerine adlarıyla hitap edebilirler. Size Hanımım, Sahibem, Tanrıçam demeye zorlayın. Ancak bu konuda da acele etmeyin. Siz ona adıyla, daha sonra ise taktığınız isimle hitap ederken en azından size Aşkım, Bir Tanem vs. demesini isteyin. Kendisi daha aşağı bir konuma inerken ister istemez sizi yüceltmiş olacaktır.

Aynı şekilde ona “Ablacım” diye hitap edebilirsiniz. Bazen ise ağzınızdan kaçmış gibi “kız” diye çağırabilirsiniz. Penisini ise “Ufaklık” olarak adlandırın. Ufak ve ince olarak gördüğünüzü hissettirin veya söyleyin. Eğer o güne kadar penis boyutu ile ilgili bir sorunu olmadıysa da bu onda penis boyuyla ilgili bir güvensizlik grev ve eğer o bir güvensizlik oluşturacaktır.

Eşinize karşı otoriteyi elinize almanın diğer yolları ise ev işleri yaptırarak daha önce sahip olduğu zamanı, müsrif olduğunu iddia ederek para üzerindeki kontrolünü almak ve sizinle seks yapmasına izin vermeyerek sürekli sizi arzulamasını sağlamaktır. Seksi kıyafetleriniz ve tavırlarınızın size duyduğu arzuyu arttıracağını unutmayın. Bu noktada seksi bazı şartlara bağlayıp sınırlandırmak (daha sonra ise kesmek) çok etkili olacaktır.

Kontrolü elinize almaya ufaktan başlayın; ancak işi sıkı tutun. Onun size boyun eğmeye ve sizden emir almaya alışmasını istediğinizi; sizin ise emir vermeye alışmanız gerektiğini unutmayın. Örneğin, bundan sonra yatağı sizin yerinize onun yapmasını isteyin. Yatak yapmak gibi basit bir şeyin bile onun hizmet ve itaat etmeye alışmasında önemli bir katkısı olacaktır. Bu, daha sonra üzerine yeni işler ekleyebileceğiniz bir temel sağlayacaktır size.
Zamanın geldiğine inandığınızda “Hayatım, yatağı yapman iyi; ancak bundan sonra yatak odasını da hergün senin toparlamanı istiyorum.” diyerek ona yeni görevler verebilirsiniz.

Sert olmak için zaman ayırın. Bu süreçte rahat olmanız, daha sonraki otoriter rolünüze sizi hazırlayacaktır. Kendinizi, kocası sizi mutlu etmek için çalışan güzel ve seksi bir kadın olmak için eğitiyorsunuz. Eşinize verdiğininz işleri yapmadığı zaman, size itaat edinceye kadar zaten nadiren yaptığınız seksi tamamen kesin. Koyduğunu kurallardan asla taviz vermeyin. Eğer eşiniz ona söylediğiniz bir şeyi yapmadıysa ona olan öfkenizi hissettirin.

Sizin sitilinize ve onun neyi ne kadar kaldırabileceğine bağlı olarak değişik cezelar verebilirsiniz. Seksi keserek hem pasif hem agresif olabilirsiniz. Agresif/saldırgan da davranabilir, göğüs uçlarını çimdikleyip, tokatlayabilirsiniz. İsterseniz boşaldıktan sonra kendi spermini yalamaya zorlayabilirsiniz. Yanlız bunları yaparken onunla konuşun ve yaptığı olumsuız davranışlardan hoşlanmadığınızı ve bu şekilde davranmaya devam ederse bunun bazı sonuçları olacağını ona hissettirin.