18 Mart 2009 Çarşamba

Tebrikler!

Bu süreç içinde bir noktada/aşamada kocanızı cuckold’unuz olması için şartlamış/hazırlamış olacaksınız. Bu genellikle kocanıza çok sıra dışı ve kendisine saygısını veya erkek olarak güvenini sarsacak bir şey yaptırdıktan sonra olur. Bu siz bardan geldiğinizde ona başka bir adamın kukunuza boşalttığını yalattıktan sonra da olabilir, siz vibratörle onu becerdikten sonra da, onun gözünün önünde birkaç erkele flört ettikten ve oynaştıktan sonra da…

Veya ona cinsel fantezi olarak kadın külotu, külotlu çorap, etek vs. giydirip o şekilde seviştiğinizi düşünün. Daha sonra ise sevişmeden önce (mesela 2-3 saat) külotlu çorap, etek vs. giydirip öyle sevişin. Sonra ise çeşitli bahanelerle onun külotlu çorap giydiği süreyi uzatın; hatta o şekilde sokağa çıkmasını sağlayın. Bir süre sonra ister istemez kadın çorabı giymek onu ilk baştaki kadar rahatsız etmeyecektir. Bir kere o bunu problem olarak görmeyi bıraktıktan sonra… Başka bir erkekle yattığınızda… Külotlu çorap giyen biri, gerçek bir erkeğe ihtiyaç duyduğunuzu söylediğinizde… Siz de onun bu yaptıklarını yüzüne vurduğunuzda… size ne diyebilir.
İlişkinizdeki bu değişiklikten sonra, şurası açıktır ki, artık ikiniz için de geri dönüş yoktur. O kendisi açısından bir kayıp yaşarken, siz ise sonunda mutlak gücün tadını çıkarıyor olacaksınız.

Unutmayın ki, büyük güç büyük sorumluluk getirir. Artık vermeniz gereken daha çok karar vardır. Çünkü ilişkide/evlilikte patron siz sizniz ve her ikinizin de hayatından sorumlusunuz. Onun hayatının amacını mutlu olmaktan, sizi mutlu etmeye çevirdiniz. Şimdi ona bunu yapması için her imkanı sunmalısınız; bunun için size müteşekkir olacaktır.
Şimdi rahatlayın, başardınız! Cuckold hayatın size sunduğu fırsatların tadını çıkarın. Boş zamanınızın olduğu rahat bir hayat yaşayın. Günlük angaryaları kocanıza yaptırın. Ona nahoş, sıra dışı ve aşağılayıcı şeyler yaptırın. Bunları, eşinizi kontrol altında tutabilmeniz için yapmanız şart zaten. Başka erkeklerle yapın, onları oynamak için eve getirin. Cuckold’unuzla ne yapmayı seçerseniz seçin, seçim yapabilme lüksüne sahip olmanın tadını çıkarın.. J